Saturday, 24 March 2012

~Baiti Jannati~Rumahku Syurgaku~



ok...nk cite sal rumah plak ni...apa yang istimewa sgt sal rumah sy ni kn... rumah sy xde la istimewa pun...rumah kg je kn..tp yg menjadikan rumah saya tu istimewa sbb dpn rumah saya ada jalan keta api... blh byg x mcm mana??? tiap kali keta api lalu konpem bergegor umah tu... agak2 kami blh tidur lena x??? hehehe..blh je..dah biasa..kata org alah bisa tegal biasa...even baby pun blh tidur dengan lenanya bila dah biasa.... tp bila time keta api nk lalu tu mmg kena jaga2 la ckt lau ada budak kecik...takut dia pegi dekat sgt ngan jalan keta api tu...Standard la kalau ada tetamu dtg umah..lagi2 kalau ada anak kecik..mesti dorang akan tgu untuk tgk keta api lalu...hehehe...lau dah nk dekat ngan masa keta api nak lalu..dorang tgu la..lau lmbt lg nk lalu tu..kempunan la bdk2 tu... keta api akan lalu waktu dia biasanya..

* sblm subuh (yg ni time tgh tidur nyenyak ni)
* lps subuh.. sblm nk g sekolah la...
*Pukul 9 pg (train dr KL)
i* Pukul 11 pg.. (biasanya train dr JB)
* Pukul1/2 ptg.. waktu bdk2 blk sekolah (kena jaga2 skt la)
* lps solat asar dlm pukul 5 kut (lupa ???)
* Pikul 6.30/6.45 ( train nk g KL)
* Pukul 8 (train g JB)
* last train pukul10 mlm ..train ni org kg biasa pgl "keta api 'local'" sbb keta api ni bergerak dlm Kelantan.. dr Tumpat ke Gua Musang...

nk tgk gmbr???


~agak x nmpk..adk2 punyer keja ni sbb nk bg abg, kak n spupu2 dorang yg xde kt kg jelez~

~eh2 tu bukan rumah saya... jiran tu


~ni baru rumah saya... abaikan cat yg x siap tu...~

tu je la kot... papaiiiiiiiiiii


ni gmbar terbaru...saje nk tunjuk kt kwn2.. enjoy ya


keta api dah datang...yeyyy



on d way... ni keta api nk g KL taw

dah pegi dah...papaiiii

No comments:

Post a comment